Flora&mi pregača

Otkud ideja za praktičnu pregaču?

Ideja o pregači nastala je za vrijeme jedne lijepe i korisne edukacije o cvjetnom aranžiranju. Alat za rad sa cvijećem – škare, žice, trake, kliješta, nožići, gubili su se ispod biljaka po stolovima. Vrijeme utrošeno za traženje alatki moglo se iskoristiti za izradu još kojeg aranžmana ili detalja. Pregače koje smo nosili na sebi štitile su nas od prljanja i tu je bio kraj njihovoj funkciji. Tako se rodila ideja o pregači u kojoj bi stajalo sve što je profesionalcu ili amateru potrebno za rad.

Sav alat smješten je nadohvat ruke, u posebno osmišljenim pretincima ili džepovima, a osim što je praktična za upotrebu, pregača je od prirodnog materijala, no dovoljno čvrsta i funkcionalna. Na kraju rada, sav alat pohranjen u pretincima pregače samo se smota i nosi, baš kao što profesionalni kuhar nosi svoje noževe. Sve svoje sa sobom nosim. Od tuda i naziv Flora i mi – biljke i mi ljudi, zajedno za jedno: lijep suživot na planeti nam Zemlji.

Pregača je originalno osmišljena za cvjećare, ali pokazala se korisnom i vrtlarima, voćarima, vinogradarima, aranžerima i svim drugim aktivnim kreativcima.

IMG_7411_novo

Alatke na jednom mjestu, nadohvat ruke u svakom trenutku

Praktično za upotrebu sa dovoljno džepova za alatke raznih kreativaca (prilikom saginjanja nema opasnosti od „uboda“ škarama, kliještima i sl.)

Alatke se na kraju rada samo smotaju u pregači te je sva radna oprema spremna za buduću kreativnost

Kvalitetan materijal: 100% pamuk (gustog tkanja i povećane čvrstoće)

Šivano u malim serijama u Udruzi Kamensko

Mogućnost tiska imena na pregači prema vašim željama

Duljina pregače 80 cm ( s time da se još može podešavati oko vrata)

Cijena pregače 35 EUR

Mogućnost organizacije tiska na pregaču po dogovoru.
Plaćanje internet bankarstvom.

Dostavljamo po cijelom svijetu

Dostava nije uključena u cijenu.

Kontakt

Za sve informacije i narudžbe stojimo na raspolaganju.

#FloramiNet